Infernal

Infernal

Lørdag d. 1. juli kl. 22.45/

Infernal slutter festugen af med et brag af en fest og du er inviteret. Der er lagt op til det vildeste show, når Paw og Lina går på scenen!

Infernal er et af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche og udgav tilbage i december deres nyeste single “Hurricane” – deres første i 4 år.

Efter konstant at være på farten mellem klub- og popmusikkens alfaveje, har Paw og Lina´s selvskabte partymonster Infernal været insisterende uafviselig siden skabelsen. Alligevel skulle der gå fire år før vi nu hører nye toner fra lejren.

“Efter otte år med vores eget studie, sagde vi for et par år siden lejemålet op, da vi følte vi kørte i ring og lyden var løbet fra os. Vi havde brug for inspiration og begyndte at lave en masse for og med andre musikere og producere. Vi har været i sangskrivercamps og sessions med folk, der tidligere har arbejdet med navne som Rihanna og Sam Smith, og det har virkelig givet os et boost”, fortæller Infernal, der ellers primært har gjort det basale håndværk selv som at komponere, skrive og producere. Med de nye inputs udefra har de fået redefineret deres lyd og kan nu stolte præsentere den lille nye, i form af singlen “Hurricane”, der udkom i december.

“Vi evaluerer konstant, er aldrig tilfredse, kan altid blive bedre og derfor flyttes vores lyd konstant. Vi kan ikke sidde stille for hvis du ikke bevæger dig, så er du bagud”, konkluderer Lina, der ved indspilningen af “Hurricane” nærmest stod i orkanens øje rent personligt : “På trods af at teksten til nummeret ikke er skrevet af mig, afspejlede den præcis den situation jeg var i i mit liv, da jeg indspillede den, så derfor er den helt speciel for mig”!

Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse, og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante, outrerede og teatralske optrædener. Udgivelsen af “Hurricane” konsoliderer et samarbejde, der vil fortsætte langt ud i fremtiden, og Infernal fortrød i øvrigt opsigelsen af studiet, og møder nu atter op hver dag kl 9 med fast arbejdsdag til kl 16, en effektiv arbejdsmetode de har kørt i årevis.

Næste arrangement:

Sankt Hans aften
fredag - 23. juni 2017 - 18:00
Familieloppemarked
lørdag - 24. juni 2017 - 10:00
Veteranbil udstilling
lørdag - 24. juni 2017 - 11:00