Slagelse Festuge vine

Salgssteder

 

Bilka - Idagårdsvej 1, 4200 Slagelse
Kvickly - Jernbanegade 10, 4200 Slagelse
Rema 1000 - Korsørvej 59, 4200 Slagelse
Rema 1000 - Holbækvej 6, 4200 Slagelse
Rema 1000 - Valbygårdsvej 4, 4200 Slagelse
Slagelse Vinkompagni - Middelfartvej 2, 4200 Slagelse
Online køb via Slagelse Vinkompagni

 

Pris

 

2 fl. Slagelse Festuge vin 80 kr.

 

Slagelse Festuge Vin 2017

 

Vinen er lavet på den populære Shiraz drue og har en flot dybrød farve og aromaer af mørke bær og lidt krydret undertone af sort peber. Smagen er fyldig og cremet med en fyldig krop, bløde taninner samt en dejlig lang eftersmag.

Festugevinen anbefales til oksekød, svinekød, grill, pizza, pasta samt lettere oste eller blot et glas til ren festhygge.

Serveringstemperatur bedst ved 16-18 grader.

 

Festuge vin med "thumbs up"

Årets festugevin, som lanceres i forbindelse med Slagelse Festuge, er forsynet med etiketter af den lokale kunstner Estrid Maria Eriksen, som bl.a. er kendt for både sine malerier, bl.a. af borgmester Stén Knuth og sportsfolk i bevægelse, samt gobelin’er og smykker m.m.

Til festugevinens etiket har hun valgt en hånd med et anerkendende »thumbs up«.

- Hænder er noget af det mest betydningsfulde - de kan ikke lyve og udtrykker det man står for på et givet tidspunkt. Her er det et signal om at vi gerne vil gøre en masse, og gøre det så folk kan li’ det, med glade farver og fest, siger Estrid, som har doneret originalmaleriet til festugen. Hvilket betyder at maleriet under sommermødet på Nytorv vil blive bortauktioneret til fordel for Julemærkehjemmet i Skælskør.

På billederne Estrid Eriksen og Frank Ditmar med festugevinen.

Årets etikette er lavet af den lokale kunstner Estrid Maria Eriksen
Estrid Maria Eriksen
Frank Ditmar
Frank Ditmar
Slagelse_Festugevin_2017

Slagelse Festuge Vin 2016

 

Nyd denne smagfulde rødvin fra Australien. Hyg dig gennem Slagelse Festuge - og ledsag disse stunder med et enkelt glas eller flere af Festugevinen. Det har du fortjent!

Vinen er lavet på den populære Shiraz drue og har en flot dybrød farve og aromaer af mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Smagen er fyldig og cremet med en fyldig krop, blød tannin samt en dejlig lang eftersmag. Festugevinen anbefales til oksekød, svinekød, grill, pizza, pasta samt lettere oste eller blot som et glas til ren festhygge. Serveringstemperatur bedst ved 16-18 grader.

Vinetiketten er malet af kunstneren Per Hillo.

Rødvin 2016

Slagelse Festuge Rose 2016

 

En dejlig frisk og sommerlet Rosevin, som passer godt til de festlige lejligheder i sommer. Denne rose vin har en lys pink farve. I næsen fremtræder en bouquet af røde frugter, krydret noter af rød peber samt granatæble. Vinen er meget afbalanceret med masser af aromatik.
Festugevinen anbefales til svinekød, kylling, salater, pastaretter, lys fisk - eller blot som et glas til ren festhygge.

Serveringstemperatur bedst ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol

Rose vin