Bingo-show 2019

Bingo-show 2019

Bingo-show med Club 90. Du har muligheden for at vinde en masse skønne præmier og have en hyggelig aften i dejligt selskab. … 
Sundheds- og Motionsdag

Sundheds- og Motionsdag

Kl. 10 – 17 / Nytorv. Slagelse Festuge har fået sin egen Sundheds- og Motionsdag, og du er hermed inviteret! På denne dag … har vi fokus på sundhed – her vil være smagsprøver, aktiviteter, konkurrencer, visning af produkter og meget mere!
Sunshineband koncert

Sunshineband koncert

Kl. 19 / Det store telt på Nytorv / Gratis koncert / Sunshine Band har optrådt i Danmark har Talent og vundet Handicap Grand Prix tre gange. Nu skal de spille i teltet ved Slagelse Festuge, og der er garanti for, at alle bliver i godt humør.
Energi & Teknologidag 2019

Energi & Teknologidag 2019

Kl. 10.00-17.00 / Nytorv Slagelse Festuge åbner for 3. år op for en Energi & Teknologidag! Her vil der blive
Selandia Brass Band 2019

Selandia Brass Band 2019

Kl. 19 – 21/ Det store telt på Nytorv / Gratis adgang / Selandia Brass Band spiller i det store telt på Nytorv.
TV2 – live kl. 20

TV2 – live kl. 20

Kl. 20 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Vi er lykkelige og stolte over at kunne præsentere TV2, der for første gang optræder ved Festugen. Der bliver “tæt trafik i Slagelse”, når vi skal synge med på de mange store hits.
The Boss/Tribute to Springsteen

The Boss/Tribute to Springsteen

Kl. 22 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Vi har den store fornøjelse at kunne præsentere ”The Boss – Tribute to Springsteen”, som er et af de mest energiske og bedste bands, der hylder Bruce Springsteen.
Få kørekort med Autohallen

Få kørekort med Autohallen

Kl. 10 – 16 / Nytorv / Alle børn op til 12 år har mulighed for at få deres første kørekort. … På Nytorv er der en stor bane, hvor børnene kan prøve kræfter i pedal-gorkartbiler og få et kørekort.
Børn og Unge dag 2019

Børn og Unge dag 2019

Kl. 10 – 16 / Nytorv /Masser af oplevelser for børn og unge. Børnefrokost med underholdning ved Sine og Frække Rikke. På pladsen vil der også være sæbeboblemaskine og en gokartbane. Og sid bag rattet i en kæmpe brandbil eller måske en politibil, se hvordan brandvæsnet og politiet arbejder.
Børnefrokost 2019

Børnefrokost 2019

Kl. 11 – 12.45 / Nytorv / Gratis børnefrokost Alle dagpleje- og børnehavebørn er inviteret til en sjov dag med børnefrokost, underholdning ved Sine og Frække Rikke, sæbeboblemaskine, gokartbane, brandbiler og blå blink på pladsen
René og Værsgo

René og Værsgo

Kl. 19.30 / Den store scene Nytorv / Betalingskoncert / Der er dømt folkefest, når René og Værsgo – et af landets absolut folkeligste orkestre – spiller op til sang og dans med Kim Larsen og Gasolin numre.
Sømændene

Sømændene

Kl. 22 / Den store scene Nytorv / Betalingskoncert / Igen i år er de festlige sømænd at finde på Nytorv fredag aften. Sømændene har krydset 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start.
Slagelse Marked 2019

Slagelse Marked 2019

Kl. 10 – 17 / På pladsen på Nytorv / Slagelse Festuge holder en kæmpe torvedag fredag, d. 28. juni
Sommerfrokost 2019

Sommerfrokost 2019

Kl. 13 – 15 / Teltet på Nytorv / Slagelse Festuge inviterer i samarbejde med erhvervsforeningerne i Slagelse Kommune til sommerfrokost, bl.a. med foredrag af Claus Roager fra Enneagramstedet.
Livekoncert lørdag kl. 22.45

Livekoncert lørdag kl. 22.45

KL. 22.45 / Den store scene på Nytorv / Vi glæder os til at løfte sløret for, hvem det bliver.
Livekoncert lørdag kl. 19

Livekoncert lørdag kl. 19

Kl. 19 / Den store scene på Nytorv / Vi glæder os til at løfte sløret for, hvem det bliver.
Team Rynkeby mod Paris

Team Rynkeby mod Paris

Kl. 9.30-11.15/Vi sender Team Rynkeby Vestsjælland afsted mod Paris. Gratis morgenmad til de første 300 gæster på Nytorv.
Kunst i Festen på Nytorv

Kunst i Festen på Nytorv

Kl. 10 – 17 / Nytorv / Kunst i Festen med lokale kunstnere på Nytorv. I år rykker kunstnerne ud