Business Brunch

Business Brunch

Kl. 8 – 9.30 / Det store telt på Nytorv / Lukket arrangement for erhvervslivet / Business Brunch og foredag med forbruger og detailekspert Dorte Wimmer. Et godt gratis netværkstilbud til alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune.

Vi er stolte over at kunne præsentere Dorte Wimmer ved Slagelse Festuge. Dorte har arbejdet med detailhandlen, trends og forbrugeradfærd i over 15 år i internationale koncerner. Som du måske ved, så er Dorte født og opvokset i Slagelse.

Foredrag:

Fremtidens forbugere har meldt deres ankomst – kender du dem?

Den digitale udvikling har ændret detailhandlen for altid. Forbrugerne går på tværs af kanaler og en ny kunderejse er født. Den fysiske butik har ændret rolle fra at være et transaktionscenter til at skulle indfri forventningerne fra de krævende forbrugere. Hør Dorte Wimmer fortælle om morgendagens detailhandel i dag, og forstå hvad kunderne kræver af fremtidens butikker og brands. Bliv inspireret til hvordan du kan skabe loyalitet og mersalg nu og i fremtiden. Indlægget bygger på Dorte Wimmers seneste bog REFRESH RETAIL 2.0 og er krydret med masser af eksempler fra hele verden

Om Dorte Wimmer

Dorte Wimmer har arbejdet med detailhandlen, trends og forbrugeradfærd i over 15 år i internationale koncerner. Hun er ekspert i nutidens og fremtidens detailhandel samt forbrugsmønstre og har igennem de seneste par år specialiseret sig i at forstå fremtidens forbrugere, og hvordan virksomheder bør agere for at imødekomme dem. Dorte Wimmer rådgiver de førende detailkæder i Danmark og udlandet. Hun er bestyrelsesformand i netværket af internationale retail eksperter; Ebeltoft Group. Hun er en meget erfaren foredragsholder og står bag flere bøger bla. ’Global Retail Innovation & Trends’ samt senest ’Refresh Retail 2.0’.

Business Brunch er et gratis netværkstilbud til alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune. OBS – tilmelding er nødvendigt.

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding er senest ? via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside – klik på dette link:

  • Slagelse Erhvervscenter (nyt vindue)

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Morten Hass Augustsen i Slagelse Erhvervscenter pr. email til morten@slagelseerhvervscenter.dk eller tlf. 40 73 50 85.