Comedyklubben Junior

Comedyklubben Junior

Du kan opleve komik for hele familien, når Comedyklubben Junior besøger Slagelse tirsdag d. 27. juni kl. 13. Det er et gratis festugearrangement, som Sjællands Teater inviterer til.

Der er begrænset antal billetter, så det er først til mølle.

Book din plads her.

Der er masser af grin for børn og forældre, når Comedyklubben Junior inviterer

indenfor til masser af fart over feltet med impro-comedy, freestyle-rap, magi og sjov.

Danmarks skæggeste og hyggeligste comedyklub, hvor vi giver den fuld gas i et fedt show med nogle af Danmarks sjoveste komikere, skuespillere, musikere og tryllekunstnere.

KLASKEFAR

Klaskefar er navnet på en af en af dansk raps allerstørste nye stjerner. Som freestyle-rapper vandt han MC’s Fight Night finalen 2014 i DRs fyldte koncertsal og har siden fortsat karrieren med flere succesfulde pladeudgivelser.  Som freestyler har han specialiseret sig i at inddrage publikum med sine improviserede rim og finde en fælles humor, der både er sjov for de yngste, de unge og de ældre.

LARS UDENGAARD

Tryllekunst, skuespil, impro-comedy – Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer.

VALDEMAR PUSTELNIK

Valdemar er vært og sørger for hygge og god stemning. Som komiker har Valdemar flere soloshows på cv´et og han har som skuespiller medvirket i en række programmer på tv.

Praktiske detaljer:

  • Sted: Det Lille Teater
  • Spilleperiode: 27. juni 2023 13.00
  • Kategori: COMEDY
  • Alder: nbefalet fra 8 år
  • Varighed: 110 min. med pause