TV2 – live kl. 20

TV2 – live kl. 20

Kl. 20 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Vi er lykkelige og stolte over at kunne præsentere TV2, der for første gang optræder ved Festugen. Der bliver “tæt trafik i Slagelse”, når vi skal synge med på de mange store hits.
The Boss/Tribute to Springsteen

The Boss/Tribute to Springsteen

Kl. 22 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Vi har den store fornøjelse at kunne præsentere ”The Boss – Tribute to Springsteen”, som er et af de mest energiske og bedste bands, der hylder Bruce Springsteen.
Billetsalg torsdag

Billetsalg torsdag

Link til Billetsalg – klik på foto
Få kørekort med Autohallen

Få kørekort med Autohallen

Kl. 10 – 16 / Nytorv / Alle børn op til 12 år har mulighed for at få deres første kørekort. … På Nytorv er der en stor bane, hvor børnene kan prøve kræfter i pedal-gorkartbiler og få et kørekort.
Børn og Unge dag 2019

Børn og Unge dag 2019

Kl. 10 – 16 / Nytorv /Masser af oplevelser for børn og unge. Børnefrokost med underholdning ved Sine og Frække Rikke. På pladsen vil der også være sæbeboblemaskine og en gokartbane. Og sid bag rattet i en kæmpe brandbil eller måske en politibil, se hvordan brandvæsnet og politiet arbejder.
Verdens historier for børn

Verdens historier for børn

Kl. 10 / Slagelse Bibliotek / Gratis adgang / “Teatergrad” opfører en musikalsk fortælling for de 2½ – 5 årige børn på Slagelse Bibliotek. Gratis adgang – men tilmelding nødvendigt.
Festugetoget kører (torsdag)

Festugetoget kører (torsdag)

Kl. 11-16 / Gammeltorv / Kør med Festugetoget gratis rundt i bymidten. Sponsor: Jyske Bank
Børnefrokost 2019

Børnefrokost 2019

Kl. 11 – 12.45 / Nytorv / Gratis børnefrokost Alle dagpleje- og børnehavebørn er inviteret til en sjov dag med børnefrokost, underholdning ved Sine og Frække Rikke, sæbeboblemaskine, gokartbane, brandbiler og blå blink på pladsen