Dyrenes Dag 2019

Dyrenes Dag 2019

Kl. 10.00 – 16.00 / Anlægget. På Dyrenes Dag kan du opleve mange forskellige dyr og racer, … og du vil have mulighed for at kigge på og flere steder kæle med de mange søde dyr.
De Unges Cykelløb

De Unges Cykelløb

Kl. 10.15 / Slagelse Sport College / Gratis at deltage / Kom og vær med til De Unges Cykelløb for lokale drenge og piger i alderen 7 til 16 år.
Sundheds- og Motionsdag

Sundheds- og Motionsdag

Kl. 10 – 17 / Nytorv. Slagelse Festuge har fået sin egen Sundheds- og Motionsdag, og du er hermed inviteret! På denne dag … har vi fokus på sundhed – her vil være smagsprøver, aktiviteter, konkurrencer, visning af produkter og meget mere!
Få kørekort med Autohallen

Få kørekort med Autohallen

Kl. 10 – 16 / Nytorv / Alle børn op til 12 år har mulighed for at få deres første kørekort. … På Nytorv er der en stor bane, hvor børnene kan prøve kræfter i pedal-gorkartbiler og få et kørekort.
Børn og Unge dag 2019

Børn og Unge dag 2019

Kl. 10 – 16 / Nytorv /Masser af oplevelser for børn og unge. Børnefrokost med underholdning ved Sine og Frække Rikke. På pladsen vil der også være sæbeboblemaskine og en gokartbane. Og sid bag rattet i en kæmpe brandbil eller måske en politibil, se hvordan brandvæsnet og politiet arbejder.
Verdens historier for børn

Verdens historier for børn

Kl. 10 / Slagelse Bibliotek / Gratis adgang / “Teatergrad” opfører en musikalsk fortælling for de 2½ – 5 årige børn på Slagelse Bibliotek. Gratis adgang – men tilmelding nødvendigt.
Festugetoget kører (torsdag)

Festugetoget kører (torsdag)

Kl. 11-16 / Gammeltorv / Kør med Festugetoget gratis rundt i bymidten. Sponsor: Jyske Bank
Børnefrokost 2019

Børnefrokost 2019

Kl. 11 – 12.45 / Nytorv / Gratis børnefrokost Alle dagpleje- og børnehavebørn er inviteret til en sjov dag med børnefrokost, underholdning ved Sine og Frække Rikke, sæbeboblemaskine, gokartbane, brandbiler og blå blink på pladsen
Festugetog Fredag

Festugetog Fredag

Kl. 14 -17 / Gammeltorv / Kør med Festugetoget gratis rundt i bymidten. Ruten starter og slutter på Gammeltorv. Sponsor: Jyske Bank