Opera i Anlægget

Opera i Anlægget

Kl. 16 – 18 / Slagelse Lystanlæg / Gratis adgang – siddeplads på bænk 50 kr. Oplev skøn opera i “den lettere afdeling” med bl.a. Puccini og musicalnumre med Sofie Elkjær, Gert Henning-Jensen, Frederik Rolin, Jacob Beck er konferencier.
Sunshineband koncert

Sunshineband koncert

Kl. 19 / Det store telt på Nytorv / Gratis koncert / Sunshine Band har optrådt i Danmark har Talent og vundet Handicap Grand Prix tre gange. Vi garanterer, at alle bliver i godt humør.
Selandia Brass Band 2019

Selandia Brass Band 2019

Kl. 19 – 21/ Det store telt på Nytorv / Gratis adgang / Selandia Brass Band spiller i det store telt på Nytorv.
TV2 koncert

TV2 koncert

Kl. 20 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / TV2 præsenteres af Carsten P. Vi er lykkelige og stolte over at kunne præsentere TV2, der for første gang optræder ved Festugen. Der bliver “tæt trafik i Slagelse”, når vi skal synge med på de mange store hits.
The Boss/Tribute to Springsteen

The Boss/Tribute to Springsteen

Kl. 22 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Vi har den store fornøjelse at kunne præsentere ”The Boss – Tribute to Springsteen”, som er et af de mest energiske og bedste bands, der hylder Bruce Springsteen.
René og Værsgo

René og Værsgo

Kl. 19.30 / Den store scene Nytorv / Betalingskoncert / Der er dømt folkefest, når René og Værsgo – et af landets absolut folkeligste orkestre – spiller op til sang og dans med Kim Larsen og Gasolin numre.
Sømændene

Sømændene

Kl. 22 / Den store scene Nytorv / Betalingskoncert / Sømændene præsenteres af Kings and Queens. Igen år er de festlige sømænd at finde på Nytorv fredag aften. Sømændene har krydset 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start.
Karl Herman’s Trio

Karl Herman’s Trio

Kl. 19 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Karl Herman´s Trio gør come-back her i 2019. Karl Herman’s Trio er Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere.
Back to Back

Back to Back

Kl. 20.30 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Back to Back præsenteres af Dan-Reklame. Kom og syng med når, den danske popduo Back to Back spiller sine store hits, som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør” og ”En Elsker Som dig”.
Magtens korridorer

Magtens korridorer

Kl. 22.45 / Den store scene Nytorv / Betalingskoncert / Forstærkerne bliver skruet op på 11, når Magtens Korridorer hiver deres hidtil lækreste sceneproduktion frem på Slagelse Festuges scene. Og det vil DU ikke gå glip af 🙂
Lions og Svend Nicolaisen

Lions og Svend Nicolaisen

Kl. 15 – 17/ Det store telt på Nytorv / Gratis adgang / Lions uddeler midler og Svend Nicolaisens orkester