Få svar på dit spørgsmål
Kategorier
< Alle emner
Print

Harboe Arena

Adresse

Harboe Arena adresse er Parkvej 35. 

Indgang C og A

Vær opmærksom på at du skal benytte den rigtige indgang. Indgang A eller indgang C – det fremgår af din billet. (Hvis du plejer at gå til fodbold på Harboe Arena, vil du opleve, at der er byttet om på A og C.)

Oversigtskort Harboe Arena

OBS: Du skal benytte den indgang, der står på din billet.

Parkering

Det vil kun være muligt for biler med handicapskilt at parkere på P-plads ved Harboe Arena. P-pladserne ved Slagelse Hallen er reserveret til borgere, der skal vaccineres i Slagelse Hallen. Vi henviser til følgende parkeringsarealer i nærheden af Harboe Arena:

  • Antvorskovhallen, Sejerøvej 1
  • Østre Skole, Skovsøgade 10

Indgang for Kørestolsbrugere

Kørestolsbrugere skal benytte særlig indgang på stien ved SBI’s klubhus i retning mod Harboe Arena.

Handicapparkering

Der er enkelte handicapparkeringspladser tæt på Indgang A, som du og din ledsager skal benytte, hvis du har en særlig handicapbillet og handicapskilt til bilen.

Handicaptoilet

Der er handicaptoilet inde på Harboe Arena ved indgang A.

Kontantfrit område – få VIP-kort

I lighed med festugen i 2019 vil koncertområdet inde på stadion være kontantfrit. Det betyder, at du ikke kan betale med kontanter i boderne inde på Harboe Arena. VIP-kortet får du i “Festugebanken”. Det er en bod, der er opsat ved indgangen til Harboe Arena. Her får du indsat dine kontanter på et plastikkort. Du kan sætte det beløb ind, du ønsker. Du kan bruge både kontanter og betalingskort, når du ønsker at sætte penge ind på dit VIP-kort. Det er muligt at tanke beløb løbende. Når du har opbrugt beløbet på kortet, beder vi dig aflevere kortet igen til Festugebanken.

Mad og drikkevarer

Der vil være boder inde på stadion, hvor du kan købe øl, sodavand, vand fra Harboe. Mad fra Malsk Spisehus. Legendaria Rombar og Tom Hemmingsen Ginbar sørger for at lave dejlige drinks til dig.

Malsk Spisehus sørger for lækker mad

Derudover vil Malsk Spisehus have boder, hvor du købe lækker mad. Boden er åben fredag fra kl. 15.30 – 22.30 og lørdag fra kl. 13.30 – 22.30.

Menukort:
Stadion Frankfurter med ramsløg fra Boeslunde Røgeri. Serveret med brød, grov estragonsennep, syltet rødløg, sprøde løg, mild BBQ-ketchup og mormors agurkesalat. Pris 65 kr.

Grillet citruskyllingebryst med kartoffelsalat af kartofler fra Hyldemarken ved Kestrup Strand. Serveret med frisk radise, asparges, urter og kapersdressing. Pris 85 kr.

Malsk Burger: Grillet oksefilet, brioche bolle, purløgs mayo, løgkompot, langtidsbagt tomat og sprød salat. Pris 95 kr.

Mazarin kage med jordbær fra Pilagergård. Serveret med vaniljecheese. Pris 35 kr.

Forgående Corona-restriktioner
Næste Kundeservice / hjælp
Indholdsfortegnelse