Slagelse Festuge vine

FestugevinRødWeb276
FestugevinRoséWeb275

Køb Slagelse Festugevin 2019 - Rødvin

Vine er lavet på de absolut bedste druer af Primitivo og Negroamaro. Den har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag med intense aromaer af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme. Festugevinen anbefales til oksekød, svinekød, grill, pizza, pasta, modne oste eller blot et glas til ren festugehygge.

Pris pr. flaske 59 kr. - 2 flasker for 80 kr.

Salgssteder i Slagelse

  • Bilka, Idagårdsvej 1
  • Din Købmand, Priorgade 17
  • Kvickly, VestsjællandsCentret
  • REMA1000, Byskovvej 40
  • REMA1000, Holbækvej 6
  • REMA1000, Korsørvej 59
  • REMA1000, Valbygårdsvej 4
  • Skjold Burne, Schweizerpladsen 2
  • Slagelse Vinkompagni, Middelfartvej 2
  • XL Byg, Sorøvej 19

Køb Slagelse Festugevin 2019 - Rosé vin

En dejlig frisk og sommerlet rosevin, som passer godt til de festlige lejligheder. Rosevinen har en lys pink farve. I næsen fremtræder en bouquet af røde frugter, krydrede noter af rød peber samt granatæble. Vinen er meget afbalanceret med masser af aromantik. Rosevinen anbefales til svinekød, kylling, salater, pastaretter, lyst fisk eller blot et glas til ren festhygge.

Pris pr. flaske 59 kr. - 2 flasker for 80 kr.

Pris

 

1 fl. Slagelse Festuge vin, rosé eller rød

2 fl. Slagelse Festuge vin, rosé eller rød

59 kr.

80 kr.

 

GITTE LEVIN ER ÅRETS FESTUGEKUNSTNER

Årets Slagelse festugevin -en rødvin og en rosevin - bliver forsynet med etiketter, der er malet af den lokale kunstner Gitte Levin.

Gitte Levin fortæller om sig selv som kunstner: Jeg opholder mig det meste af tiden i mit atelier i mit sommerhus, som ligger med inspirerende udsigt til Storebælt, her kan jeg hellige mig maleriet. Det har været et stor ønske fra barnsben kun at tegne og male, men med dekorations branchens muligheder, har jeg også som voksen haft stor mulighed for at pleje min interesse. Mennesker og portrætter har altid været et gennemgående motiv.

​Jeg maler også gerne blomster. Det begyndte især på Gisselfeld, hvor jeg boede nogle år. Jeg solgte lækkert kunsthåndværk, spændende krukker og vaser.

Blomsterne, som blev købt til at pynte op med, gjorde mig nysgerrig. De fantastiske forandringer, der skete med farver og form, ikke mindst når de forfaldt, fik mig i gang med penslerne. Derfor er blomster stadig en kilde til stor oplevelse, når jeg følger årets gang i haven og henter modellerne ind

Du kan læse mere om Gitte Levin på hendes hjemmeside

btr
Festugekunstner Gitte Levin
Festugekunstner Gitte Levin