Slagelse Festuge vine

Slagelse Festugevin 2019 - Rødvin

Vine er lavet på de absolut bedste druer af Primitivo og Negroamaro. Den har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag med intense aromaer af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme. Festugevinen anbefales til oksekød, svinekød, grill, pizza, pasta, modne oste eller blot et glas til ren festugehygge.

Pris pr. flaske 59 kr. - 2 flasker for 80 kr. (salget starter i maj)

Slagelse Festugevin 2019 - Rosé vin

En dejlig frisk og sommerlet Rosevin, som passer godt til de festlige lejligheder i sommer. Denne rosevin har en lys pink farve. I næsen fremtræder en bouquet af røde frugter, krydrede noter af rød peber samt granatæble. Vinen er meget afbalanceret med masser af aromantik. Festugevinen anbefales til svinekød, kylling, salater, pastaretter, lyst fisk eller blot et glas til ren festhygge.

Pris pr. flaske 59 kr. - 2 flasker for 80 kr. (salget starter i maj)

 

GITTE LEVIN ER ÅRETS FESTUGEKUNSTNER

Årets Slagelse festugevin -en rødvin og en rosevin - bliver forsynet med etiketter, der er malet af den lokale kunstner Gitte Levin.

Gitte Levin fortæller om sig selv som kunstner: Jeg opholder mig det meste af tiden i mit atelier i mit sommerhus, som ligger med inspirerende udsigt til Storebælt, her kan jeg hellige mig maleriet. Det har været et stor ønske fra barnsben kun at tegne og male, men med dekorations branchens muligheder, har jeg også som voksen haft stor mulighed for at pleje min interesse. Mennesker og portrætter har altid været et gennemgående motiv.

​Jeg maler også gerne blomster. Det begyndte især på Gisselfeld, hvor jeg boede nogle år. Jeg solgte lækkert kunsthåndværk, spændende krukker og vaser.

Blomsterne, som blev købt til at pynte op med, gjorde mig nysgerrig. De fantastiske forandringer, der skete med farver og form, ikke mindst når de forfaldt, fik mig i gang med penslerne. Derfor er blomster stadig en kilde til stor oplevelse, når jeg følger årets gang i haven og henter modellerne ind

Du kan læse mere om Gitte Levin på hendes hjemmeside

btr

Salgssteder

 

Bilka - Idagårdsvej 1, 4200 Slagelse
Kvickly - Jernbanegade 10, 4200 Slagelse
Rema 1000 - Korsørvej 59, 4200 Slagelse
Rema 1000 - Holbækvej 6, 4200 Slagelse
Rema 1000 - Valbygårdsvej 4, 4200 Slagelse

Skjold Burne - Schweizerpladsen 2, 4200 Slagelse

Din Købmand - Priorgade 17, 4200 Slagelse

XL Byg - Sorøvej 19, 4200 Slagelse

Slagelse Vinkompagni - Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

 

Pris

 

1 fl. Slagelse Festuge vin, rosé eller rød

2 fl. Slagelse Festuge vin, rosé eller rød

59 kr.

80 kr.

 

Festugekunstner Gitte Levin
Festugekunstner Gitte Levin