LÆKKER Lørdag

LÆKKER Lørdag

Kl. 18.30 – 23.30 / Nytorv Slagelse / Kl. 20: Djämes Braun & Vild Smith Kl. 22: Dizzy Mizz Lizzy.

Djämes Braun & Vild Smith – kl. 20

DJÄMES BRAUN startede sin karriere med sommerhittet ”Duft af Bacone” tilbage i 2012. Året efter havde de udgivelsen af EP’en ”Farlig Tiger”, som indeholder flere hits, der blev taget rigtig godt imod af danskerne, bl.a. ”Kvinder og Kanoner” i selskab med Barbara Molekko. Djämes Braun blev for alvor hørt af hele landets befolkning, da singlen ”Fugle” udkom i år 2014. Sangen lå på den danske top-20 i over 5 måneder og havde over 14.000.000 streams på Spotify. Til denne koncert får Djämes Braun følgeskab af Vild Smith.

DIZZY MIZZ LIZZY – Kl. 22

Hele verdens øjne vil være rettet mod Slagelse denne lørdag, når Tour de France skal over broen. Og vi har gemt et brag af en festugeafslutning til at runde denne helt særlige dag af med – et band fra øverste hylde, rockbandet Dizzy Mizz Lizzy. 

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis har gennem 30 år på den danske musikscene leveret ultimative rock – energisk, melodisk og samtidig lige til at synge med på. Vi skruer helt op for volumen, når drengene fyrer rockklassikere som ”Silverflame” og ”Love is a Loser’s Game” samt en perlerække af de helt nye hits af fra scenen.

Priser:

Fra 1. april – 30. juni: 250 kr.
På selve koncertdagen 1. juli: 275 kr.