Koncerter Lørdag 2. del

Koncerter Lørdag 2. del

Lørdag 3. juli – fra kl. 17.30 / Harboe Arena Slagelse / Storskærm Danmark – Tjekket og to koncerter: Die Herren og Sømændene. KUN 195 kr.

Da de danske EM-helte jo har spillet sig i en EM-kvartfinale har Slagelse Festuge besluttet at ændre i det oprindelige program, så alle koncertgæster lørdag aften også får mulighed for at bakke om det fantastiske danske fodboldlandshold.

Programmet er som følger:
Kl. 17.30: Dørene åbnes til stadion. Inde på stadion kan du købe øl, og vand fra Harboe. Mad fra Malsk Spisehus og drinks fra Legendaria Rombar og Tom Hemmingsen Ginbar.

Kl. 18.00: EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet.
Efter kampen – kl. ca. 20.00 går Die Herren på scenen.
Kl. ca. 22 afslutter Sømændene en forrygende aften på Harboe Arena.

Alt dette for kun 195 kr. + gebyr i entré 🙂

Die Herren

Die Herrens U2-koncerter er altid:for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle! Og ALLE inviteres til ”U2much” med Die Herren! Kom ind i koncerten – kom tæt på musikken – kom som du er!
Læs mere om Die Herren

Sømændene

Ingen festuge uden de festlige Sæmænden – og Festugen i 2021 er ingen undtagelse. Deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl. kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde.
Læs mere om Sømændene