Nordbo-løbet 2020

Nordbo-løbet 2020

Kl. 16 – 21 / Start og mål i Slagelse Lystanlæg, Parkvej / Motionsarrangement for alle: børn, familier, venner og kolleger. Sammen får I en rigtig dejlig oplevelse og kan nyde opbakningen fra tilskuerne i Anlægget.

Vi opfordrer personaleforeninger til at samles om Nordbo Løbet. Tag fat i kollegerne og vær med til at skabe en dejlig oplevelse, der kan være med til at styrke sammenholdet. Vi ønsker at skabe en rigtig god stemning med mange tilskuere og festlig opbakning langs ruten. Som I DHL-stafetten kan du kan bestille mad på forhånd og leje telte.

Så start træningen op til det traditionsrige motionsløb, som Team Hechmann Sport arrangerer – og med den lokale ejendomsmægler Carsten NordBo som sponsor.

Sundhedsstand i anlægget

I lighed med sidste år vil der være “sundhedsstande” ved Nordbo-løbet. Det kan være alt lige fra salg af sportssko – til tilbud om fysioterapi. Kontakt Festugens sekretariat, hvis du ønsker en stand.

Info og Ruter 2019

Der er fire forskellige løb:

  • 1,6 km (børneløb) – start kl. 18.00
  • 5 km gang – start kl. 18.20
  • 5 km løb – start kl 18.40
  • 10 km løb – start kl. 18.40

Priser 2019

Pris: Børn 50 kr. | Voksne 120 kr. + onlinegebyr.

Tilmelding til løbet

Du tilmelder dig løbet via Techmann Sports hjemmeside (nyt vindue) Sidste frist for online tilmelding er senest ?. Du kan dog også tilmelde dig på selve løbsdagen.

Der er flotte præmier til vinderne blandt herrer, damer og børn.

Menuer og sandwich

I forbindelse med Nordbo Løbet kan du tilkøbe menuer og/eller sandwich. Du kan bestille og betale maden online.

  • Bestilling af mad til Nordbo Løbet

Bestilling af telte

Kontakt Slagelse Festuges kontor, hvis du ønsker at bestille et telt.

Plakat til print 2019

Nordbo Løbet støtter Hjerteforeningen

For hver gået eller løbet kilometer donerer Nordbo Løbet 5 kr. af tilmeldingsgebyret til Hjerterytterne Team Slagelse. Hjerterytter samler penge ind til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.

Sponsorer