Opera i Anlægget 2020

Opera i Anlægget 2020

Kl. 18 – 20 / Slagelse Lystanlæg / Oplev skøn opera i den lettere genre i Anlægget med Sofie Elkjær Jensen, Gert Henning-Jensen og Frederik Rolin. Der er gratis adgang.

Præsentation af sangerne

Sofie Elkjær Jensen er sopran og fastansat solist på Det Kongelige Teater, men er stadig aktiv med både koncerter og roller Danmark rundt. For selvom arbejdet på Det Kongelige Teater er hendes drømmejob, bliver hun aldrig træt af at rejse ud og være tættere på publikum, for sådan håber hun at kunne udbrede glæden ved opera til så mange som muligt.

Sofie Elkjær Jensen

Gert Henning-Jensen er en af Danmarks bedste tenorer og er -udover at være fastansat som solist på Det Kongelige Teater- flittigt brugt i udlandet -blandt andet på The Met i New York og La Scala i Milano. Gert er kendt for sin fleksible stemme, der kan synge alt fra Mozart til Puccini til musical.

Gert Henning-Jensen

Frederik Rolin blev uddannet fra Operaakademiet i 2017 og har siden rejst land og rige rundt -blandt andet med GuidOpera og Operettekompagniet. I fremtiden gæster han også Det Kongelige Teater. Frederik er baryton og kendetegnende for ham er hans varme klang og store sceniske nærvær.

Jacob Beck er eftermiddagens pianist og konferencier. Jacob er ikke kun en efterspurgt pianist, men også en flittig brugt foredragsholder og konferencier. Han kan tryllebinde publikum som ingen anden med sin store viden og glimt i øjet.

Plakat 2019