Opera i Anlægget

Opera i Anlægget

Kl. 16 – 18 / Slagelse Lystanlæg / Gratis adgang – siddeplads på bænk 50 kr. Oplev skøn opera i “den lettere afdeling” med bl.a. Puccini og musicalnumre med Sofie Elkjær, Gert Henning-Jensen, Frederik Rolin, Jacob Beck er konferencier.

Der er gratis adgang, men ønsker du at sidde på en bænk foran scenen, koster det 50 kr. Klik på Køb billet for at gå videre til billetkøb. Du er også meget velkommen til at tage et tæppe med, som du kan sidde på.

Køb billet – siddeplads (50 kr. pr. person)

Køb billet til siddeplads (nyt vindue)

Koncerten byder på Puccini-hitssom “O Mio Bambino” og “Nessum Dorma”, musikalnumre og meget mere.

Mad og drikkevarer

Det er muligt at købe en lækker Tapas tallerken fra Kolberg Kød, som kan nydes under koncerten. Pris for Tapas: 125 kr.

Bestil Tapas tallerken

Du kan også købe drikkevarer i Anlægget.

Præsentation af sangerne

Sofie Elkjær Jensen er sopran og fastansat solist på Det Kongelige Teater, men er stadig aktiv med både koncerter og roller Danmark rundt. For selvom arbejdet på Det Kongelige Teater er hendes drømmejob, bliver hun aldrig træt af at rejse ud og være tættere på publikum, for sådan håber hun at kunne udbrede glæden ved opera til så mange som muligt.

Sofie Elkjær Jensen

Gert Henning-Jensen er en af Danmarks bedste tenorer og er -udover at være fastansat som solist på Det Kongelige Teater- flittigt brugt i udlandet -blandt andet på The Met i New York og La Scala i Milano. Gert er kendt for sin fleksible stemme, der kan synge alt fra Mozart til Puccini til musical.

Gert Henning-Jensen

Frederik Rolin blev uddannet fra Operaakademiet i 2017 og har siden rejst land og rige rundt -blandt andet med GuidOpera og Operettekompagniet. I fremtiden gæster han også Det Kongelige Teater. Frederik er baryton og kendetegnende for ham er hans varme klang og store sceniske nærvær.

Jacob Beck er eftermiddagens pianist og konferencier. Jacob er ikke kun en efterspurgt pianist, men også en flittig brugt foredragsholder og konferencier. Han kan tryllebinde publikum som ingen anden med sin store viden og glimt i øjet. F

Plakat til print