Miss Piggy og Partyskinkerne

Miss Piggy og Partyskinkerne

Kl. 18.30 – 20.30 / Slagelse Lystanlæg / Gratis picnic koncert med Miss Piggy og Partyskinkerne i samarbejde med Slagelse Festuge.

Snyd ikke dig selv for det fuldstændigt utilregnelige orkester ’Miss Piggy & Partyskinkerne’, når de crasher scenen og vælter dansegulvet. I vil være vidner til intet mindre end et monsterparty, når den benspjættende Miss Piggy og hendes grisebasser inviterer til en musikalsk kødgryde af fest, fis og farver. 

Den både fest- og folkelige stil kan sammenlignes med bands som Sweethearts, Maud & Mænd og Fede Finn & Funny Boyz. Musikken kræver da – for nogen – måske lidt kunstnerisk rummelighed, når man bliver stillet over for både dansktop-schlagere, grandprix-kitch og en masse andre uundgåelige skrål-med-hits. Måske får du endda lejlighed til at opleve Miss Piggy kaste sig ud i et par jodel-klassikere – hun har nemlig været for-jodler i et af landets højest lydende tyrolerorkestre og indtager en suveræn førsteplads i den danske jodel-superliga for kvinder.

I virkeligheden hedder den energiske sangerinde også Vibeke Køhl Hoby-Hansen. Hun står i spidsen for et hold veldresserede musikere, hun har samlet op på de sjællandske landeveje. De er renlige, rimeligt velklædte og spiller, så det rykker! De er nemlig så gamle, at de alle sammen har mange års erfaring fra den danske musikscene. For at hæve det audiovisuelle udtryk har Miss Piggy insisteret på at have to lækre kor-pattegrise med, der fra deres hjørne af grisestien bidrager til fest og ballade.

Sammen med Miss Piggy trækker grisefestorkestret dig nådesløst igennem hele party-bagkataloget, lige fra ’Sikken Fest Vi Har Haft Nu I Nat’ og ’Eviva Espana’ til diskoteks-klassikere som ’Hey Baby’ og ’YMCA’. Det hele krydres med spas og løjer, og det går stærkt! Det bliver næsten-non-stop mega-party for alle pengene! Og det bliver IKKE kedeligt!