Sømændene

Sømændene

Kl. 22 / Den store scene Nytorv / Betalingskoncert / Sømændene præsenteres af Kings and Queens. Igen år er de festlige sømænd at finde på Nytorv fredag aften. Sømændene har krydset 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start.


Sømændenes show har trukket fulde huse på spillesteder og lokket festivalgængere ud af teltene og op på tæerne på landets største festivaler og scener i adskillige år. Det er netop live at de 9 sømænd føler sig hjemme, understreger

Orlogskaptajnen, Søren Bredahl: ”Vi lever jo nok alle lidt for at komme på
græs hvert forår. Der er ikke noget, der slår fornemmelsen af at stå over for
10.000 mennesker, der alle råber drik, drik, drik.”

Men det er ikke kun live, Sømændene har haft succes. Udover en platinplade for albummet ”Søforklaringer” og en DMA for årets folk-navn i 2013, fik Sømændene et radiogennembrud i 2016 med sangen, ”Kommer hjem igen”, der i løbet af sommeren blev flittigt spillet. Gasten, Jesper Hoff-Clausen, udtaler: ”Det er spændende, at vores eget materiale kan slå igennem i radioen. Jeg synes vi har fundet ind til noget rigtigt i Kommer hjem igen. Det giver det hele en ekstra dimension at spille en sang live som folk kender fra radioen og kan synge med på.”

Grib en kaptajnskasket og mød op til Slagelse Festuge. Der er lagt op til en kæmpe fest, når Sømændene igen træder op på scenen på Nytorv – det er umuligt ikke at komme i godt humør.

Billetsalg