Sommerfrokost 2020

Sommerfrokost 2020

Kl. 13 – 15 / Teltet på Nytorv /Sommerfrokost med bl.a. foredrag af Storm Steengaard om “Kunsten at brokke sig”. Arrangementet er et samarbejde med erhvervsforeningerne i Slagelse Kommune.

Foredrag “Kunsten at brokke sig”

Storm Steensgaard

Et sjovt og tankevækkende foredrag med Storm Steengaard, der stiller skarpt på en af danskernes yndlingsbeskæftigelser, nemlig brok. Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv på godt og ondt, men kan vi blive endnu bedre til det? Kan vi brokke os mindre eller på en bedre måde? Kan vi med fordel anskue brok som en kunstform og/eller gå videnskabeligt til værks?

Med en humoristisk tilgang tager Storm afsæt i sin stress-videnskabelige baggrund og ser på, hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan håndtere det og omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Auktion

Under frokosten vil der være auktion på festugemaleriet 2020 med årets kunstner. Hele beløbet vil ubeskåret gå til Julemærkehjemmet i Skælskør.

Frokost og networking

I 2020 bliver det 20. gang at vi afvikler sommerfrokosten og konceptet er det samme. Et par timer i gode kollegers inspirerende selskab, networking og et spændende foredrag. Og ikke mindst dejlig mad med lokale specialiteter fra den regionale madkultur.

Pris

? kr. for medlemmer af Korsør Erhvervsforening og Skælskør Erhvervsforening. Gratis for medlemmer af Business Slagelse.
? kr. for ikke medlemmer.

Betaling

Beløbet indbetales på konto 2204-5494585997.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist kommer.

Plakat for sommerfrokosten

  • Plakat for sommerfrokost 2020 (på vej)