Sommerfrokost 2023

Sommerfrokost 2023

Kl. 13 – 15 / Sydbanks kantine / Netværk og foredrag.

Business Slagelse er i samarbejde med Sydbank og Vilcon Hotel & Konferencegaard vært.

Få mulighed for at netværke med lokale erhvervsaktører og få en masse god viden med hjem, når vi inviterer til sommerfrokost i Slagelse Festuge. Det er Business Slagelse, der i samarbejde med Sydbank og Vilcon Hotel & Konferencegaard er vært ved dette års sommerfrokost, hvor direktør for SMV Danmark, Jakob Brandt, vil holde foredraget “Er små og mellemstore virksomheder en magtfaktor i Danmark”.
Her vil han fortælle meget mere om, hvad der bliver gjort for, at de små og mellemstore virksomheder bliver hørt og får bedre vilkår. Desuden vil han komme ind på, hvordan der bliver arbejdet for, at regeringen husker, at dansk erhvervsliv primært består
af mindre virksomheder og ikke kun de store, som man kender navnene
på.

Direktør for SMV Danmark siden 2020

Jakob Brandt har været direktør for SMV Danmark siden 2020 og blev især under Corona kendt for at være SMV’ernes stemme, der vedholdende kæmpede for at sikre en bedre behandling og større kompensation til de ramte virksomheder.

Auktion

Under frokosten vil der være auktion over årets festugemaleri, der er skabt af Estrid Maria Eriksen. Hele beløbet går ubeskåret til Julemærkehjemmet i Skælskør.

Tilmelding

Det er gratis for medlemmer af Business Slagelse, Korsør Erhvervsforening, Skælskør Erhvervsforening og Slagelse Erhvervsråd at deltage i sommerfrokosten.

Tilmelding er dog nødvendig og senest den 20. juni på følgende link