Sommerfrokost 2021

Sommerfrokost 2021

Kl. 13 – 15 / VIP-Lounge Harboe Arena / Sommerfrokost med bl.a. foredrag af Storm Steengaard om “Kunsten at brokke sig”. Arrangementet er et samarbejde med erhvervsforeningerne i Slagelse Kommune.

Business Slagelse er i samarbejde med Vilcon Hotel & Konferencegaard vært ved denne 20. udgave af Slagelse Festuges sommerfrokost, hvor du får lejlighed til at netværke med lokale erhvervsaktører samt blive inspireret af foredraget ”Kunsten at brokke sig”.

Storm Steensgaard stiller skarpt på en af danskernes yndlingsbeskæftigelser, nemlig brok. Vi brokker os meget og det fylder meget i vores liv på godt og ondt, men kan vi blive endnu bedre
til det? Kan vi brokke os mindre eller på en bedre måde? Kan vi anskue brok som en kunstform eller gå videnskabeligt til værks?

Det bliver både sjovt og tankevækkende, når Storm Stensgaard tager afsæt i sin stress-videnskabelige baggrund og ser på, hvad brok egentlig er og hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde. Få indblik i, hvordan vi kan håndtere brok og omdirigere det, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Tilmelding

Det er i år gratis for medlemmer af Business Slagelse, Korsør Erhvervsforening samt Skælskør Erhvervsforening at deltage i sommerfrokosten. Tilmelding er dog nødvendig via

Slagelse Erhvervscenters hjemmeside (nyt vindue)

Auktion

Under frokosten vil der være auktion over festugemaleriet, der er skabt af årets kunstner Knud Erik Sørensen. Hele beløbet går ubeskåret til Julemærkehjemmet i Skælskør.

Plakat for sommerfrokost 2021