Du kan være med til at støtte Slagelse Festuge 2024 som samarbejdspartner og blive en del af den gode stemning sammen med dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

Slagelse Festuge er en non-profit organisation, der sammen med en række samarbejdspartnere arbejder for at kunne tilbyde så mange arrangementer for alle aldre som muligt. Det er en uge, der er med til at gøre byen og kommunen levende og tiltrække besøgende fra oplandet.

Hvert år byder vi således omkring 30.000 gæster velkomne. Men det kan vi kun gøre ved, at vi har samarbejdspartnere, der bakker op om os økonomisk. Og det vælger en lang række virksomheder og fonde heldigvis at gøre hvert år, og det er vi meget taknemmelige for.

TAK til de sponsorer, der støtter os i 2024 (vi opdaterer løbende med nye virksomheder):

Hovedsponsorer – 2024

Markedsføring og billetter

Vi ser det at være samarbejdspartner som et fællesskab, hvor begge parter får det optimale ud af forholdet. Vi tilbyder derfor markedsføring over for vores mange gæster før, under og efter festugen. Det gør vi på vores hjemmeside, på Facebook og Instagram. Derudover er der i vores forskellige sponsorpakker billetter til koncertdagene eller vores VIP-telt, hvor der er mad og fri bar med under lørdagens koncerter.

Du kan se vores samarbejdspakker her:

Vi håber, at mange virksomheder vil være med til at støtte op om Slagelse Festuge fremover, og vi glæder os sammen med jer til at skabe et lokalt fællesskab og ikke mindst en af de gode fester, som man gerne vil med til.

Vi opdaterer løbende vores program for 2024 her

Kontakt gerne vores koordinator Janni på janni@slagelsefestuge.dk, hvis du er interesseret i at blive samarbejdspartner. Hvis du ikke kan se dig selv i en af de pakker, som vi har defineret, kan vi sagtens tale om andre muligheder.

Samarbejdspartnere – 2024

Tak til vores mange samarbejdspartnere i 2023.

Samarbejdspartner

Læs mere om her hvorfor en virksomhed ønsker at støtte sit lokalområde:

ELCON sætter strøm til festugen

Den store forberedelse af koncertpladsen går tidligt i gang, når ELCON trækker de mange gummikabler og eltavler, der gør det hele muligt.

Elektrikerne trækker to til tre kilometer kabler inden koncerterne. De sørger for, at lyd og lys kan komme ud over scenekanten, at øllene kan blive tappet, og at dankortterminalerne fungerer.

Elcon sponsorerer Slagelse Festuge ved at stå for alt elarbejde – der udover koncerterne også tæller aktiviteter som Sankt Hans og Dyrenes Dag i anlægget.  

”Vi vil gerne være med til at støtte de gode kulturelle initiativer, så vi kan holde gang i lokalområdet. Jo mere der sker i vores område, jo flere mennesker kan vi også tiltrække til Slagelse. Det betyder noget for udviklingen, antallet af kunder og også vores mulighed for at tiltrække lærlinge,” fortæller serviceleder Jonas Blicher.

Erfarne elektrikere

ELCON holder til på Holbækvej 12 i Slagelse og udfører blandt andet elinstallationer, sikringer, faste serviceaftaler, er førende inden for den grønne omstilling i Danmark og har større entrepriser i forbindelse med renoveringer og nybyg.

Og så er der de større events som Sjællands Festivalen og Slagelse Festuge. Noget de efterhånden har stor erfaring med, men som ifølge Jonas også altid er spændende:   

”Vi er afhængige af, at musikerne kommer med noget godt udstyr, der fungerer. Derfor er vi også altid meget opmærksomme på at få det hele testet af og være på pladsen, så vi kan træde til, hvis det bliver nødvendigt.”

I weekenden i uge 25 er elektrikerne første gang i festugeaktion, når kablerne skal trækkes, så publikum blandt andet kan nyde Dyrenes Dag og fejre Sankt Hans senere på aftenen.