Læs mere om vores kontantløse koncerter, og hvordan du betaler i boderne på pladsen. Vær opmærksom på, at bestemmelsen udelukkende gælder til vores betalingskoncerter.

Til vores betalingskoncerter er det ikke muligt at betale med kontanter i salgsvognene med drikkevarer. Men det er intet problem, hvis du ankommer med kontanter, for vi står klar i vores ”festugebank” på pladsen, hvor vi sætter kontanterne ind på et såkaldt VIP-kort for dig. Det er valgfrit, hvor mange penge du ønsker at have stående på kortet.

Når du køber drikkevarer, fungerer VIP-kortet som et almindeligt hævekort.

Hvis du ikke bruger de indsatte penge, kan du sagtens få dem refunderet. Det koster ikke ekstra. Vi beder dig om at refundere kortet – også selvom du har brugt alle pengene. På den måde kan vi genbruge det.

Du kan selvfølgelig stadigvæk betale med MobilePay og betalingskort som Mastercard, Maestro, Eurocard – og alle visa-kort og visa-dankort i salgsvognene, ligesom du kan købe billetter til koncerterne kontant i vores salgsvogn, der står umiddelbart inden indgangen.

Du kan læse mere om det musikprogram, som du kan købe billet til her

Kontantløs skaber tryghed og hurtig betjening

Der er særligt to vigtige grunde til, at vi har valgt at gøre vores koncertaftener kontantfrie. For det første betyder VIP-kortet, at ekspeditionerne går hurtigere, når vores frivillige ikke skal regne i hovedet og give penge tilbage. For det andet undgår de frivillige at stå med ansvaret for store beløb i kontanter, som de skal håndtere under og efter koncerterne.

Kontantløs er muligt for festuger

Det er muligt for Slagelse Festuge at være kontantløs, fordi den opfølger følgende betingelser:

  • Arrangementet varer maksimalt 14 dage,
  • arrangementet forekommer højst én gang årligt,
  • arrangementet afholdes inden for et geografisk afgrænset område med adgangskontrol, og
  • arrangøren skal forud for tilmelding til arrangementet tydeligt oplyse forbrugerne om, at der ikke kan betales med kontanter, eller, hvis arrangementet ikke kræver tilmelding, oplyse det tydeligt i markedsføringen af arrangementet.

Læs mere om reglerne her

Kontantløs