Sweethearts

Sweethearts

Fredag d. 30. juni kl. 19.30 /

”Åbn jeres hjerter–glem det grå og triste”

Og det er præcis, hvad der sker, når man er i selskab med Danmarks mest populære festorkester, Sweethearts. Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

Med det platin-vindende debutalbum fra 92-”Lyk’lig i en verden af musik”- fik Sweethearts hele Danmark til igen at synge med på numre som ”Flower Power”, ”Smilende Sussi” og ”Rør ved mig”. Albummet ”Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg ringer på fredag”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd” og ”Arrivederci  Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang. Siden er der kommet yderligere 7 albums med et samlet salg tæt på 500.000 eksemplarer.

Sweethearts er et af Danmarks flittigste live-bands og har spillet mere end 1500 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts´ uforlignelige evne til at sætte skub i en hver fest – hver gang. Med tungen lige i munden leverer Sweethearts fest og farver, styrer uden det let købte og med stor erfaring bruger løs af branchens klicherer.

Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin, jazz – you name it – mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow. Et sceneshow der efterlader  publikum med en varm fornemmelse af at ha ́ fået meget mere end de kom efter.

Sweethearts består af:

Vokal: Pernille Højmark
Bas: Kim Kidholm
Guitar: Bo Bistrup
Keyboards: Peter Michael
Trommer: Holger Kølle

“Your heart. Our beat. That’s sweet”

Næste arrangement:

Sankt Hans aften
fredag - 23. juni 2017 - 18:00
Familieloppemarked
lørdag - 24. juni 2017 - 10:00
Veteranbil udstilling
lørdag - 24. juni 2017 - 11:00