Vi glæder os til at se dig til Slagelses store familiefest, der emmer af liv og gode oplevelser, som alle er inviteret til.  

Vi kan se det i gæsternes øjne – glæden ved at deltage i alle oplevelserne. Den opstår helt spontant, når et barn rækker ud efter en af køerne til Dyrenes Dag, eller når dagplejerne torsdag formiddag går ind på Nytorv, udklædte og klar til en begivenhedsrig oplevelse med blå blink og underholdning. Men den opstår også til vores motionsløb, vores workshops for børn og de koncerter, vi løbende kan invitere til i løbet af festugen. Slagelse Festuge er en forening, der har til formål at skabe en ægte familiefest, der favner og samler alle om vores lokale kultur, sport og kunst.

Vi skaber et sammenhold, hvor både gæster og de mange arbejdsomme frivillige føler sig som en del af noget, der har en større betydning. Med festugen kan vi desuden vise lokalsamfundet frem, så vi alle får øje på de mange tilbud og foreninger, der omgiver os i hverdagen, og som vi har mulighed for at være en del af resten af året.  

En fælles familiefest

Bestyrelsen bag familiefesten arbejder hele tiden på at lave et så varieret og mangfoldigt tilbud af aktiviteter som muligt. Det er vores dna, at gæster i alle aldre skal føle sig velkomne og underholdt. Hvert år har vi den glæde at indgå i en række givende fællesskaber, der gør, at vi kan sammensætte et godt og solidt program. Det er vores vision de kommende år, at alle foreninger, kulturinstitutioner og erhvervsdrivende i Slagelse tænker på festugen som et fællesskab, man er meget velkommen i. Vores drøm er, at Slagelse i uge 26 holder åbent i hele kommunen, og at vi i fællesskab kan give kommunens borgere mange gode oplevelser.

Tak til alle, der er med til at løfte den store opgave, det er at planlægge og holde så stor en fest. Det kunne simpelthen ikke lade sig gøre uden det fællesskab, der er omkring festugen.  

Følg med i programmet for 2024 her.

Familiefest
De dygtige gymnaster fra Slagelse Gymnastikforenings showhold optrådte til Dyrenes Dag i 2023.