Vi har åbnet for billetsalget til koncerterne under Slagelse Festuge. Frem til 1. april kører vi Early Bird og sælger billetterne billigere, hvorefter de stiger i forsalget. Vær opmærksom på, at vi som noget nyt har indført ungdomsrabat, og at ledsagere med et gyldigt ledsagerkort og børn til og med 12 år er gratis til koncerterne.

Det bliver en fest i det grønne med en masse god musik, når Slagelse Festuge inviterer til koncerter i anlægget 28. og 29. juni 2024. Vi begynder fredag eftermiddag/aften og åbner koncertpladsen igen lørdag middag til midnat. Du kan læse mere om vores flytning af koncerterne fra Nytorv til anlægget under vores nyheder her.

Vi offentliggør løbende musiknavnene. Men vi kan allerede nu garantere, at der er noget for enhver smag.

Man kan købe billet i døren til en højere pris (omkring 50-75 kroner pr. billet), men det er begrænset, hvor mange vi må lukke ind på pladsen, så hvis man vil være på den sikre side, er det med at købe en billet på forhånd.

Billet til begge dage (28. og 29. juni 2024):

Koncertbillet til begge dage: 495 kroner

Køb HER

—————————————————–

Ungdomsbillet til begge dage (gælder fra 13 til og med 25 år. Du bliver bedt om at vise id i døren. Kræver ikke studiekort): 249 kr.

Køb HER

Ungdomsbillet til fredag: 149 kr.

Køb HER

Ungdomsbillet til lørdag: 199 kr.

Køb HER

Billet til Fed fredag

Forsalg: 249 kr.

Køb HER

Koncertpladsen åbner omkring kl. 18.00 og lukker ved midnat. Vi tager forbehold for, at der kan ske mindre ændringer i tidspunkterne.

Billet til Lækker lørdag

Forsalg: 395 kr.

Køb HER

Koncerterne begynder klokken 13.00 – 24.00. Vi tager forbehold for, at der kan ske mindre ændringer i tidspunkterne.

Gratis adgang

Børn til og med 12 år har gratis adgang (ifølge med en voksen).

Ledsagere med gyldigt ledsagerkort. Hvis du har ledsager med, skal du derfor blot nøjes med at købe adgang til dig selv.

billet