Back to Back

Back to Back

Kl. 20.30 / Den store scene på Nytorv / Betalingskoncert / Back to Back præsenteres af Dan-Reklame. Kom og syng med når, den danske popduo Back to Back spiller sine store hits, som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør” og ”En Elsker Som dig”.

Efter nogle fantastiske jubilæumskoncerter i 2017, er der slet ikke noget, der kan holde de to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra at tage på landevejen igen.

Publikum har givet en opbakning så stor, at bandet føler, de aldrig har været bedre live. Koncerterne har aldrig været så kraftfulde og nærværende, og Back to Back har aldrig stået på en scene med så meget overskud og spilleglæde før. Vi snakker sange fra en periode på 30 år der stadig elskes og beundres, så der er da ingen grund til at lukke for festen

Back to Back startede i 1987 med bandets debutalbum ”Den Første” der udkom på Medley Records. Det er siden blevet til 5 studie albums, et hav af singler, opsamlings albums, remixes og diverse Compilation albums, og hitliste placeringer i ind- og udland. Danmark er langt fra færdige med Back to Back. Flere gange dagligt spiller landets radiostationer sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og ”Holder Fast”. Det er klassikere som betyder noget for mange danskere.

Billetsalg