DJ ALIGATOR FREDAG KL. 22

Aliasghar Movasat / DJ Aligator er oprindeligt født i Iran. Han kom til Danmark som 13 årig, hvor han startede med at forføre sine drømme inden for musikkens verden. Han blev optaget på Rytmisk Musikkonservatorium, hvor han spillede på klaver og lærte de teoretiske elementer i at opbygge musik. Efter optagelse som DJ på den lokale natklub i Hillerød fik han en masse erfaring med dansegulv og hvilken type musik, der virkede på publikum.

DJ Aligator har samlet solgt mere end 6 millioner udgivelser på verdens plan, hvilket er en kæmpe bedrift. Han har optrådt på nogle af de største scener i verden, hvor det britiske show, Top of The Pops, kan nævnes som et af højdepunkterne. Her spillede han sammen med blandet PINK, Britney Spears og Enrique Iglesias. Aligator er stadig meget aktiv på scenerne og i studiet. Listen af sange som han har remixet er lang hvor Medina, Me & My, Nik & Jay og Infernal kan nævnes som nogle af de få.

En aften blev udslagsgivende for det, som senere skulle blive hans allerstørste og mest solgte nummer nemlig The Whistle Song. Ideen til The Whistle Song kom en aften på natklubben i Hillerød, hvor han Aligator spillede. Nogle unge mænd havde fløjter med de piftede i, i takt med musikken fra hans pladespillere. Dette skabte grund ideen til The Whistle Song, udgivet i 2000. I første omgang blev nummeret afvist fra pladeselskaberne, de vil ikke udgive. Beslutsomt gik Ali hjem og brændte 180 singler og sendte dem til hver eneste han kendte i Danmark.

Kenneth Bager delte samme interesse som DJ Aligator og hans fremtidigt samarbejde blev med EMI og FLEX Music (startet af Kenneth Bager). Resten af historien kender vi alle. Nummeret er blevet en udødelig klassiker og har solgt mere end 800.000 singler på verdens plan.

Med Aligator bag pulten kan du uden tvivl forvente en fest med numre i øjenhøjde med publikum.

 

 

 

3.Aligator's Logo