Få svar på dit spørgsmål
Kategorier
< Alle emner
Print

Billetbestilling

Slagelse Festuge bruger billetsystemet Place2Book.

Social distancering

Billetsystemet er sat op med “social distancering”. Det betyder, at du godt kan bestille flere billetter af gangen ved siden af hinanden til venner og familie. Systemet indsætter så to ledige pladser til den næste gruppe.

Billet byttes til armbånd

Din billet bliver ombyttet til armbånd ved indgangen til Harboe Arena.

Kan vi sidde ved siden af hinanden?

Ja, hvis I er en gruppe, der gerne vil sidde ved siden af hinanden, så skal I købe billetterne sammen. Der vil blive indsat to tomme pladser imellem hver gruppe. 

Kan jeg købe billet ved indgangen?

Nej, det vil desværre ikke være muligt at købe billetter ved indgangen til koncerterne d. 2. og 3. juli på Harboe Arena. Dette skyldes kravene til dokumentation ifm. smitteopsporing.

Smitteopsporing

Af hensyn til eventuel smitteopsporing ifm covid-19 skal du skrive, navn, email og mobilnummer, når du bestillinger din billet. 

Kørestolsbrugere

Hvis du er kørestolsbruger, kan du og din eventuelle ledsager købe billetter til særlige pladser.  Send en mail til kontakt@slagelsefestuge.dk med navn, mobilnummer og emailadresse. Så sørger vi for billet. Billetprisen er den samme som øvrige – 195 kr. pr. person pr. koncert. 

Hvor mange pladser?

Vi sælger 950 billetter pr. koncert – fordelt i to sektioner med hver sin indgang A eller C. 

Børnebilletter

Børn er velkomne, med der sælges ikke børnebilletter til nedsat pris i år til koncerterne. Det skyldes begrænsningen i antal billetter til salg – som følge af Corona-restriktionerne

Aflysning

Hvis myndighederne indfører restriktioner, der ikke gør det muligt at gennemføre koncerterne på Harboe Arena som planlagt, bliver solgte billetter refunderet.

Manglende coronatest

Vær opmærksom på, at du ikke kan få din billet annulleret, såfremt du ved indgangen ikke kan fremvise en gyldigt negativ coronatest / coronapas.

Indholdsfortegnelse