Festugen i VestsjællandsCentret

Festugen i VestsjællandsCentret

Det bliver en sommerferie med leg og spil i VestsjællandsCentret. Under hele festugen kan de besøgende finde Ramasjang-øen, en masse spil i centrets gange og skattejagt i butikkerne.  

Kom helt tæt på Ramasjang-figurerne

En event der garanterer underholdning og sikrer mange timers aktivering og leg for både store og små. Kom helt tæt på Ramasjang-figurerne ved at gå på opdagelse på den interaktive ø og træd ind i et univers fyldt med unikke oplevelser. Øen er spækket med Ramasjang-sjov, hvor teknologien er centrum for store smil og leg på tværs af målgrupper. En unik oplevelse der inviterer børnene ind på Ramasjang-øen og som med garanti skaber uforglemmelige minder for både store og små. På Ramasjang-øen kan børnene blive underholdt af Motor Mille, Kristian, Onkel Reje og Hr. Skæg.

Spil i hele centret

På Atriumtorvet kan man spille med eller mod venner og familie i blandt andet minigolf, fodbold, klodsmajor, spejlæg og andre sjove spil. Derudover vil centrets gange være fyldt med hinkeruder.

Børnebillet til skattejagt

Gå på skattejagt i centrets butikker hele sommerferien med VestsjællandsCentrets børnebillet. Børnebilletten byder på masser af overraskelser, slik, leg og meget mere. Børnebilletten kan du købe i kiosken i Kvickly. Den koster 60 kr.