Sankt Hans i Anlægget

Sankt Hans i Anlægget

Slagelse Festuge åbner med den traditionelle Sankt Hans fejring fredag 23. juni i Anlægget ved Parkvej i samarbejde med Business Slagelse.

Der er gratis adgang, og du kan købe mad og drikkevarer på pladsen – det er muligt at bestille billet til grillbuffeten. Se nederst på siden.

Vi sørger for, at det bliver en hyggelig aften for hele familien, hvor du kan høre god musik, spændende båltaler og opleve det idylliske anlæg, når vi tænder bålet ude på søen og synger de kendte salmer.

Program

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 19.00 Velkomst ved formand for Business Slagelse, Torben Kjerulff

Kl. 19.15 Danmarks festligste trio ”Jumpin Jacks” spiller

Kl. 20.15 Historiker Kåre Johannesen holder båltale

Kl. 20.45 Bålet tændes med lyskæder og fakler

Kl. 21.00 Fællessang: ”Midsommervisen”, ”Der er et yndigt land”, ”Danmark nu blunder den lyse nat” og ”I Danmark er jeg født”. Du kan finde sangteksterne ved at trykke her

Kl. 21.30-22.30 ”Jumpin Jacks” slutter aftenen

Præsentation af årets båltaler

Kåre Johannessen er en af landets mest engagerede og medrivende historieformidlere, der fortæller om historie, så alle kan forstå det! Han er kendt for at overraske publikum med sin anderledes tilgang til historiefortællingen. Og så har Kåre en helt unik evne til at lade os forstå, hvorfor begivenheder der fandt sted for flere århundreder siden, stadigvæk er relevante i dag.

Nød en grillbuffet i anlægget

Du kan allerede nu købe adgang til en lækker grillbuffet fra Kolberg, hvor der er noget for enhver smag. For 195 kr. får du: Oksefilet, kalvecoulotte, to varianter af kyllingebryst, jægerfilet, svinefilet med bacon, specialsalat med flødekartofler, stegte kartofler og brun hjemmelavet skysauce. 

Køb din billet til buffeten her.

Fejringen af Sankt Hans arrangeres i et samarbejde mellem Business Slagelse og Slagelse Festuge.