Madmarked & street food

Madmarked & street food

Kl. 10 – 16 / Nytorv og Nygade / Som noget helt nyt præsenterer Slagelse Festuge “Madmarked & Street Food” med egns-unikke produkter og Timm Vladimir Madkurser.

De egnsunikke produkter fra Sjællands Vestkyst er i fokus, når Smag Lokalt lørdag den 29. juni inviterer til madmarked og street food-madkurser på Nytorv under Slagelse Festuge.

Kl. 10.00-16.00 kan du møde de producenter, der – med fokus på kvalitet – hver dag leverer grøntsager, frugt, kød og meget andet til butikker og restauranter lokalt og i hele landet.

Du kan smage på de egnsunikke produkter og selvfølgelig også købe dem med hjem til egne kulinariske udfoldelser i køkkenet.

Du kan desuden også prøve at lave street food sammen med de dygtige kokke fra Timm Vladimirs Køkken.

Producenter

  • Barfod Vin, Røsnæs
  • Bruuns Chokolade, Sorø
  • Horsekær, Sejerø Gæs
  • Korsør Madmarked
  • Kunigunde
  • Køier Pølser
  • Mjödbryggeriet, Høng
  • Næsby Strand Vinlaug
  • Omø fisk & tang
  • Ostebørsen, Vemmelev
  • Skelleris, Den lille Økogård, Dianalund
  • SMIL Bolcher
  • Trivselsgården
  • Velfærdsdelikatesser
  • Æblegården SØBO, Slagelse

Spisesteder

  • Manden og Konen

Madkurser med Tim Vladimirs køkken

Kursus 1: kl. 12.00.

Pizza med cremeost og charcuteri. Pris 50 kr.

På kurset arbejder i sammen 2 og 2 ved 8-mands borde midt på Nytorv i Slagelse. Med i kurset får du et flot smag-lokalt forstykke og goodiebag. På dette kursus lærer du at rulle en pizzadej ud, hvordan man bager en pizza korrekt og hvordan man opbygger en pizza fra bunden. Du/I skal være der 15 min. før madkurset starter.

Tilmelding til kursus 1 kl. 12:

Tilmelding og betaling via dette link til Billetexpressen (nyt vindue)

Kursus 2 – kl. 13:

Fladbrød med ost og arabiskinspireret kanin. Pris 50 kr.

På kurset arbejder i sammen 2 og 2 ved 8-mands borde midt på Nytorv i Slagelse. Med i kurset får du et flot smag-lokalt forstykke og goodiebag. På dette kursus skal der steges fladbrød, der skal skæres grønt steges arabiskinspireret kanin. Du/I skal være der 15 min. før madkurset starter.

Tilmelding til kursus 2 – kl. 13:

Tilmelding og betaling via dette link til Billexpressen (nyt vindue)

Kursus 3: kl. 14.00

Cheviche med fisk og hjemmepisket mayo. Pris 50 kr.

På kurset arbejder i sammen 2 og 2 ved 8-mands borde midt på Nytorv i Slagelse. Med i kurset får du et flot smag-lokalt forstykke og goodiebag. På dette kursus skal der skæres frisk fisk som skal marineres, hertil laves der en hjemmepisket mayo. Du/I skal være der 15 min. før madkurset starter.

Tilmelding til kursus 3 – kl. 14:

Tilmelding og betaling via dette link til Billetexpressen

Kursus 4: kl. 15.00

Taco med syltede rødløg og kylling. Pris 50 kr

På kurset arbejder i sammen 2 og 2 ved 8-mands borde midt på Nytorv i Slagelse. Med i kurset får du et flot smag-lokalt forstykke og goodiebag. På dette kursus skal der syltes rødløg, steges kylling og brændes avocado til de lune tacoskaller. Du skal være der 15. min. før madkurset starter.

Tilmelding til Kursus 4 – kl. 15:

Tilmelding og betaling via dette link til Billetexpressen (nyt vindue)