Spisning i festugeteltet – lørdag

Spisning i festugeteltet – lørdag

Nytorv / kl. 17.30 – 18.00 – 18.30 (OBS – kræver forudbestilling)

Bestil lækker mad tilberedt af Kok Amok. Kok Amok og Slagelse Festuge sørger for at du får en god oplevelse i teltet inden koncerterne. Tilbuddet gælder torsdag, fredag og lørdag i festugen. Torsdag: Kalvetyksteg – Fredag: Grillfest – Lørdag: Tapas.  Vælg om du ønsker at spise kl. 17.30, kl. 18.00 eller kl. 18.30.

Menu – lørdag d. 30. juni – Tapas

  • Koldrøget laks med dildcreme – anrettet på sprød salat
  • Tunsalat af rødtun, små kartofler, kapers og oliven pyntet med vagtelæg og syre
  • 2 slags kyllingespyd, glaseret med honning og chili
  • Sprødstegt farseret kyllingebryst – anrettet på hvedekernerisotto og forårsløg
  • Vitello tonnato med tuncreme, små kapers og høvlet parmesanost
  • Antipasto misto bestående af serranoskinke med artiskokhjerte, chorizopølse med oliven og bresoala
  • Braiseret svinebryst på kål
  • Rosastegt US ball tip
  • Oliventapenade serveret med rødbede-, tomat og basilikumpesto og grillede artiskokhjerter
  • Marineret feta og semidried tomater, sprød salat med saltede nødder og grillet grønt
  • Sesamstegte kartofler med hvidløgscreme
  • Ckololadebrownie med danske jordbær

Pris: 195 kr. pr. person

Bestilling er nødvendig af hensyn til planlægningen.

Bestilling af menu senest d. 26. juni:

  • Email: hsm@event-slagelse.dk
  • Tlf. 51 26 22 99 eller
  • Slagelse Festuges kontor, Nytorv 10, 1. sal, 4200 Slagelse.

Menuer til print