Trofast torsdag

Trofast torsdag

Vi glæder os til at åbne vores tre koncertdage med en folkefest for hele familien torsdag d. 29. juni, hvor du er garanteret god stemning, et spektakulært show og sange, som du umuligt kan lade være med at synge med på. Her har vi nemlig den glæde at kunne præsentere Rasmus Bjerg med sit orkester og Halberg & Friends.

Koncerterne varer fra kl. 20.00 til 23.30. Men kom i god tid, vi åbner dørene kl. 18.30, så der er mulighed for at opleve den gode stemning.

Rasmus Bjerg og orkester – kl. 20

  • En folkefest for hele familien

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.

John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år. Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med på “Der er noget galt i Danmark” og “Fut i fejemøget”.

John Mogensens ånd

”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.


Halberg & Friends – kl. 22

Sange som ”Magi i luften”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Efterår”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, “Brændende læber”, ”Fri for at drømme om dig” og ”Transit” bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde, når Halberg & Friends går på scenen til Slagelse Festuge.

Halberg & Schandorf – to af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow, trommeslagen Jesper Thomsen og den fortryllende sangerinde Heidi Degn giver de mange gode sange nye vinger.

Står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den max af.

Glæd jer til en forrygende koncert!

Billetpriser

Forsalg fra 2. april – 29. juni: 200 kr.
På selve koncertdagen 29. juni: 225 kr.

Børn under 12 år har gratis adgang.

ADGANG TIL ALLE TRE KONCERTDAGE

– TORSDAG 29. JUNI, FREDAG 30. JUNI OG LØRDAG 1. JULI

Se koncertprogrammet for “Fed fredag” her og “Lækker lørdag” her.

3-dages armbånd kan du købe i forsalg til 500 kr.